Privé-kok en cateraar Marcel Driesenaar in ‘Met de deur Open’
In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur privé-kok en eigenaar van Cookingandmore2 uit Den Helder te gast.
De culinaire carrière van Marcel Driesenaar is indrukwekkend. Hij was trainee bij Kasteel Cleydael in Antwerpen, waar hij de basis leerde van koken op hoog niveau.
Ook was hij mede-eigenaar en chef-kok bij Café Sarphaat en Café Stigter in Amsterdam en directeur bij het garnalenhuis van Klaas Puul in Tanger in Marokko.
Presentator Kitty Mertz praat met Marcel Driesenaar over zijn werk, leven en zijn passie voor koken.
De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Marcel Driesenaar en de techniek is in handen van Ronald Starink.
‘Met de deur Open’ is te zien en te horen via Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1422 en www.noordkop247.nl onder het knopje ‘Kijk en luister live’.